Klubbfilm 1975 till 2017

Klubbfilmer från år 1975 t.o.m. 2017.

Jag har nu jobbat med att skaffa fram klubbfilmer, så alla kan få och titta på den på ett enkelt sätt. Efter några veckors arbete, så är allt klart.

Klubben har en del på DVD-skivor sen tidigare, som Ingo har fixat till. Jag har kompletterat med en hel del nytt material, (56 st. skivor inklusive dom som inte fungerade längre) dels under 1990-talet och från 2008 fram till slutet av år 2017. Jag har alltså mycket eget material som har med mc att göra, en del har ni ju sett som jag visat på Furhoffs. Alla dessa filmer ligger med i klubbfilmerna.

Alla filmer är gratis, men ni får betala för lagringsmedia som består av en extern 2,5” hårddisk på 1 eller 2 TB med kabel för USB-anslutning (usb 3,0) och trolig kostnad 550:- till 650:-, beroende var jag får tag i dom billigaste.
Filmerna upptar 315 Gb (67 filmer som blir runt 50 timmars film), så det finns alltså 685 Gb kvar på den externa hårddisken om du köpt en disk på 1 TB, som ni kan använda för att lagra era backupper från dator, telefon och kameror.

Det enklaste sättet att titta på alla filmerna är att anslut hårddisken med USB-kontakten till datorn eller till Tv:n (om Tv:n har USB-anslutning) gå in i mappen SMCTC i MP4 format välj en fil ni vill titta på och kör.

I mappen SMCTC i ISO format ligger alla filmer i formatet ISO (en ISO-fil är en identisk kopia av en CD-skiva), dom kan man använda för att bränna ut filmerna på CD-skivor.

I mappen Program har jag lagt med 2 program vlc-3.0.0-win32.exe och imgburn_0805675660.exe som ni kan installera på datorn om ni vill, VLC Player (då kan ni köra filmerna direkt från ISO-filen) och ImgBurn (som används för att bränna ut en DVD-skiva från ISO-filen).

Klubbfilmerna finns också att låna på DVD-skivor och då tar ni kontakt med Irene och Ingo Stenberg.

Jag tar upp beställning, helst via E-post, med namn, post-adress, mail-adress och telefon nr.
Betalning sker helst med Swish (inga kontanter).

Känner ni folk som har varit med i klubben, eller andra intresserade, så sprid gärna detta vidare.

Mvh.
Gillis Larsson
Ryd Dalhem
54192 Skövde

Mobil. 0703-426693
E-mail gillis@artech.se

Comments are closed.