Semesterhälsning från Ann-Sofie

Jag och gubben min tog en tripp över till Danmark via Göteborg. Första gången jag åkte färja med hojen där den skulle vara fastspänd men det gick ju galant med rosa hjälm och dekaler för besättningen var redan framme med spännband innan jag ens hunnit kliva av, ett tips till alla som vill ha full service: skaffa er det 😃
Turen gick vidare mot Hjörring och sedan till Lökken. Väl där så kom det kolsvarta moln och vi bestämde oss för att åka till slottet i Brovst där vi skulle sova. Vi hann inte långt förrän det brakade loss och ett sådant åskväder har jag aldrig tidigare varit med om, bäcksvart som mitt i natten, blixtar som slog både vågrät och lodrät konstant och ett skyfall som fick bilar att stanna utmed vägen men jag såg mer ovädret som en tonårsgrabb med bakåtvänd keps och skulle såklart köra ifrån det istället men det blev lite väl fuktigt för min hoj så den började låta som en tvåtaktare utan ljuddämpare och gå som en potta skit men jag fixade att ta mig till slutmålet där stämningen var som i en skräckfilm där det åskade och mullrade och regnet öste ner vid slottet men det spökade faktiskt inte iallafall 😄
Nästa dag när hojen torkat gick den fint igen så nya tändhattar blir det på den. Innan hemfärd åkte vi till Skagen och njöt av de goda wienerbröd som dom har där 😎

Kommentera